سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۸ پروژه بیمارستانی جدید تا پاییز امسال

  • کد خبر: ۲۷۰۲۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷
بهره‌برداری از ۸ پروژه بیمارستانی جدید تا پاییز امسال
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت از بهره‌برداری ۸ بیمارستان که توسط این شرکت در حال ساخت است، در شهر‌های شهر قدس، ملارد، آذرشهر، ایلام، قائمشهر، نجف‌آباد، تنکابن و عجب‌شیر تا پاییز امسال خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مجید احمری درباره پروژه‌های بیمارستانی که توسط شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت ساخته می‌شود، بیان کرد: بیمارستان‌ها در کشور به سه صورت ساخته می‌شود؛ تعدادی از پروژه‌ها توسط سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی، تعدادی توسط دفاتر فنی دانشگاه‌های علوم پزشکی و تعدادی توسط شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز درمانی که زیرمجموعه وزارت بهداشت است، ساخته می‌شود.

وی با اشاره به پیشینه تشکیل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی در زیرمجموعه وزارت بهداشت، اظهار کرد: در سال ۹۶ شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی تشکیل و از سال ۹۷ تعداد ۱۰ پروژه بیمارستانی به این شرکت واگذار شد. در خرداد ۹۷ در هیئت دولت مصوبه‌ای داشتیم که بر اساس آن، پروژه‌های بیمارستانی سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی به این شرکت منتقل شد. پس از این مصوبه، سهم سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی در بیمارستان‌سازی کمتر شد. بر اساس قانون بودجه ۹۹ این شرکت بیش از ۴۳ پروژه بیمارستانی شامل ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را اجرا می‌کند. این پروژه‌ها پیشرفت فیزیکی ۲ درصد تا آماده تحویل را شامل می‌شوند.

درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها چقدر است؟
احمری درباره درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌هایی که این شرکت مجری آن‌هاست، گفت: بیمارستان شهر قدس را با پیشرفت فیزیکی حدود ۳۵ درصد در پاییز ۹۷ تحویل گرفتیم و اکنون این پروژه با پیشرفت ۹۸ درصد آماده تحویل است.

وی ادامه داد: البته پیشرفت فیزیکی پروژه‌هایی که تحویل این شرکت شد، متفاوت و حتی روند برخی پروژه‌ها متوقف شده بود. در یک سال و نیم اخیر، رشد فیزیکی اکثر این پروژه‌ها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت درباره پیشرفت فیزیکی ۸ پروژه‌ای که امسال به بهره برداری می‌رسد، اظهار کرد: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهر قدس ۹۸ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ملارد ۸۶ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۸۳ تختخوابی آذرشهر ۸۴ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۲۲ تختخوابی تنکابن ۷۵ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام ۸۵ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۷۳ تختخوابی قائم شهر ۸۱ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۱۶ تختخوابی نجف آباد ۷۶ درصد و پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۸۲ تختخوابی عجب شیر ۷۹ درصد است.

زمان تحویل ۸ پروژه بیمارستانی در سال جاری
احمری در پاسخ به اینکه ۸ پروژه بیمارستانی تا چه زمانی تحویل داده می‌شوند، گفت: اگر مشکل منابع مالی وجود نداشته باشد، این پروژه‌های بیمارستانی از همین ماه تا پاییز امسال تحویل داده می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد. البته این ۸ پروژه فقط شامل پروژه‌های بیمارستانی هستند که توسط شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: اصول کار به این شکل است که پروژه احداث شده از طریق دفتر فنی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی بهره‌بردار تحویل شده و تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی را مستقر کرده و بیمارستان وارد چرخه خدمت‌رسانی می‌شود.

توجه به خواسته‌های بهره‌بردار از مراحل ابتدایی ساخت بیمارستان
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت اظهار کرد: وزارت بهداشت از سال‌ها پیش به دنبال این بود که پروژه‌های بیمارستانی را به دلایل مختلف خود بسازد. زیرا وزارت بهداشت به بهره‌بردار نهایی پروژه‌ها که دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند، نزدیک‌تر است. وقتی وزارت بهداشت پروژه‌ها را خود می‌سازد، دانشگاه‌های علوم پزشکی از ابتدا در کنار پروژه هستند و خواسته‌های نهایی آن‌ها رعایت می‌شود. در این صورت نیاز‌های منطقه‌ای و اولویت‌های بهره‌بردار از ابتدا برطرف می‌شود و اگر نقص‌ها به صفر نمی‌رسد، به حداقل خواهد رسید.

وی بیان کرد: از مرحله نیازسنجی تا تحویل پروژه‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی، هماهنگی کامل وجود دارد و در نتیجه کیفیت ساخت بیمارستان‌ها افزایش پیدا می‌کند. در نتیجه دوباره کاری‌ها نیز به حداقل می‌رسد. در گذشته بیمارستان‌ها ساخته می‌شدند و بهره‌بردار بر اساس نیاز‌ها مجبور می‌شدند تغییراتی در آن ایجاد کنند. هدف این است که این تغییرات ایجاد نشود و در کوتاه‌ترین زمان وارد مرحله بهره‌برداری شویم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->